Sayfalar

10 Nisan 2011 Pazar

acunn.com - acunn

Uzun süredir Acun Ilıcalı'nın televizyonda bahsettiği ve büyük bir ekip çalışması olduğu söylenilen acunn.com faaliyete geçti. Fakat Acun gibi bir medya devinin, böylesine bir tasarımla insanların karşısına çıkabilmiş olmasını hala anlayamıyorum. Bunun sebebini aceleyle yaptıklarına bağlıyorum. Televizyondaki yarışma programlarının canlı olarak acunn.com'dan verilecek olması vb sebeplerle biran önce yayına çekmeye çalıştıkları belliydi zaten.

90'lı yılların websitelerini anımsatan tasarımıyla acunn.com'un şu atepta başarılı olabileceğini sanmıyorum. Başarıdan kasıt eğer çok tık almaksa, fazlasıyla alacağı şüphesiz. Primetime'da programları yayınlanan Acun'un ağzından çıkan her kelimeye insanlar dikkat kesiliyor. Tamamen medyanın gücünü kullanarak insanları bu siteye tıklatacaktır. Fakat, bu işleyişle ve kurguyla uzun süreliği olamayacağı açıkça ortada.

İçerik konusunda güzel şeyler sunduğunu söyleyebiliriz. Kısa maç özetleri,yarışma programlarının kısaltılmış bölümleri ve yakında başlayacak olan Survivor Canlı Yayın (günde 8 saat yapılacağını söylemişti) siteyi çekilir hale getirmiş. Survivor'a izleyici götüreceğini söyleyen Acun Ilıcalı'nın, gidecek olan izleyicileri de bu acunn.com üzerinde düzenleyeceği yarışmalarla belirleyeceği söyleniyor.

İşte Acun Ilıcalı'nın en azından şimdilik yüz karası olan websitesi accunn.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder